Copyright
Norsk opphavsrett gjelder. Materialet fra denne hjemmesiden kan ikke kopieres, modifiseres, gis ut eller distribueres uten skriftlig godkjenning fra Yves Rocher.

 

Kontakt kundeservice – kundeservice-no@yves-rocher.no
Har du noen spørsmål ang din bestilling, retur eller bytte av produkt? Eller har du kanskje et spørsmål ang din faktura? Kontakt Yves Rochers kundeservice: klikk på adressen her ovenfor og oppgi hvorfor du tar kontakt på e-post samt eksakte kontaktopplysninger (fornavn, etternavn, adresse, kundenummer). Da kan vi behandle henvendelsen raskere og gi deg et svar innen 5 dager. Du kan også nå oss på telefonnummer 22 41 00 10. Våre åpningstider er mandag-fredag 8-18, lørdag 9-14.

Skjønnhetsråd
Ønsker du råd om hvordan du skal bruke en spesiell krem, lotion eller makeup?
Klikk på adressen her ovenfor for å få kontakt med våre skjønnhetseksperter som gir deg personlig svar på dine spørsmål og som gir informasjon om hvilke skjønnhetsprodukter som passer best til dine behov. Du skal vite at vi hører på deg, og vi er veldig interessert dersom du vil diskutere produktideer eller andre forslag!

Naturen og Yves Rocher
I mer enn 60 år har naturen vært inspirasjonskilden bak Yves Rochers skjønnhetsprodukter. Derfor er miljøbeskyttelse og miljøpleie viktige hjertespørsmål for Yves Rocher. Hvis du vil vite mer om Yves Rochers store engasjement, klikk på linken og skriv til oss!

Ris og ros
Har du noen ideer eller synspunkter som du gjerne vil dele med oss? Skriv til oss! Fortell oss hva du synes om Yves Rochers hjemmeside, dens innhold og form. Dine synspunkter og forslag er viktige for oss – de hjelper oss til å bli enda bedre!

Har vi gjort feil? Kontakt oss snarest!
Vi vil gjerne få sjansen til å rette opp våre feil! Har det blitt feil i din bestilling, har noe gått i stykker eller har det skjedd noe annet du ikke er fornøyd med – ta kontakt med vår kundeservice så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg. Send en melding på e-post til kundeservice-no@yves-rocher.no, ring eller skriv. Hvis du skriver til oss; bruk da kundeservicedelen fra den aktuelle fakturaen.
Yves Rocher står selvfølgelig for returportoen dersom vi har gjort feil. Ved reklamasjon av hele leveransen så erstatter vi også eventuell frakt- og ekspedisjonsomkostninger.
Yves Rocher, 0061 Oslo
Tel 22 41 00 10

Erstatningsvare
Iblant blir et produkt mer populært enn forventet slik at vi blir utsolgt. Vi sender da et likeverdig eller bedre produkt til samme pris. Varen sendes alltid til gjennomsyn sammen med en portofri returlapp som du kan bruke dersom du vil returnere erstatningsvaren til oss.

Frakt- og ekspedisjonsomkostninger
For mer info.se bestillingsseddel.

Omkostningsfri kreditt
For mer info.se bestillingsseddel.

Leveringstid
Vi leverer normalt dine varer innen 8 - 12 arbeidsdager. Dersom etterspørselen etter et produkt blir mye større enn forventet, må vi vente på nye produkter fra våre fabrikker i Frankrike. Vi venter da med å sende pakken til alle varene har kommet.

Henting av pakkene
For at det skal være så enkelt som mulig å hente pakken din, velger Yves Rocher det utleveringsstedet som ligger nærmest deg. Utleveringsstedet kan være posten, butikker eller bensinstasjoner som har åpent sent på kvelden og i helger.

Ordre fra utlandet
Vi leverer ikke til adresser utenfor Norge men henviser til våre utenlandske kontor. Gå gjerne inn på yves-rocher.com eller ring vår kundeservice, så forteller vi hvilke land vi finnes i.

Transportforsikring
Yves Rocher står for eventuelle fraktskader mellom vårt lager og ditt nærmeste utleveringssted. Er pakken skadet ved ankomst ber vi deg om å melde fra dette med en gang du får pakken utlevert. Da tar distributøren tilbake pakken og vi sender en ny til deg. Ved retur av varer til oss står du selv for frakt- og transportrisiko.

Angrerett – returer
Dersom du mot formodning ikke skulle være fornøyd med et produkt så kan du returnere det innen 14 dager etter at du har hentet pakken din. Vedlegg kundeservicedelen på fakturaen din og skriv om du vil bytte varen eller få pengene tilbake.
Dersom du velger å få pengene tilbake betaler vi den prisen du har betalt for varen samt ekspedisjonsavgiften og frakten. Dersom du har bestilt flere varer og ikke returnerer alle så betaler vi ikke tilbake ekspedisjonsavgiften og frakten. Det er fordi ekspedisjonsavgiften og frakten i de fleste tilfellene er den samme uavhengig av hvor mange varer du har kjøpt.
Ved bytte eller retur står du selv for frakt og transportrisiko. Send varen som vanlig pakke eller brev, ikke som postoppkrav eller etterkrav. Vær oppmerksom på at du ikke kan bytte våre postordreprodukter i noen av våre butikker eller omvendt.

Ved adresseendring eller annen endring
Ved adresseendring eller annen endring ber vi deg kontakte oss via mail eller telefon slik at endringene også blir oppdatert på ditt kundenummer.
Det gjør det lettere for oss å yte god service.

Ikke hentet pakke
Dersom du ikke henter pakken din vil vi debitere deg kostnader for frakt, returfrakt og håndtering med 150,-

Aldersgrense
Tilbudene på yves-rocher.no gjelder kun for deg som har fylt 18 år.

Nyanseforskjeller
Nyanseforskjeller kan forekomme mellom de fargeprøver som vises på skjermen og de produktene som sendes til deg.

Trykkfeil
Trykkfeil kan dessverre forekomme. Vi reserverer oss derfor for eventuelle trykkfeil i våre tilbud

Tilbudets gyldighet
Hvert tilbud er unikt og kan ikke kombineres med noe annet tilbud. Vær oppmerksom på at hver ordre leveres separat. De kjøpsvilkår som eventuelt nevnes i de respektive tilbud gjelder før de vilkår som står her.