Copyright
Tekijänoikeuslain perusteella tämän sivuston aineistoa ei saa kopioida, muokata, julkaista uudelleen eikä jakaa ilman Yves Rocher kirjallista suostumusta.

Palautusoikeus
Jos et jostakin syystä ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa paketin noutamisesta. Tuotteen on oltava käyttämätön. Liitä paketin mukaan laskun asiakaspalveluosa ja merkitse siihen, haluatko vaihtaa tuotteen vai saada rahasi takaisin.
Jos haluat rahasi takaisin, palautamme tuotteen hinnan sekä veloitetut lähetyskulut. Jos et palauta kaikkia tilaamiasi tuotteita, lähetyskuluja ei kuitenkaan palauteta, koska nämä kulut ovat useimmiten samat tuotteiden määrästä riippumatta.

Vaihdon tai palautuksen yhteydessä vastaat itse postikuluista ja kuljetukseen liittyvistä riskeistä. Lähetä tuote tavallisena pakettina tai kirjeenä, älä postiennakkona tai jälkivaatimuslähetyksenä. Ota huomioon, että verkkokaupastamme ostettuja tuotteita ei voi vaihtaa myymälöissämme tai päinvastoin.

Korvaava tuote
Toisinaan jokin tuote osoittautuu odotettua suositummaksi ja saattaa loppua kesken. Tällöin lähetämme tilalle vastaavan tai paremman tuotteen samaan hintaan. Tuotteen mukana toimitetaan postimaksuton palautuslomake, jotta voit halutessasi palauttaa korvaavan tuotteen tutustuttuasi siihen.

Teimmekö virheen? Ota pian yhteyttä!
Haluamme korjata virheemme tilaisuuden tullen. Jos tilauksesi toimituksessa on tapahtunut virhe, jos tuote on vaurioitunut tai et muusta syystä ole täysin tyytyväinen, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua parhaamme mukaan. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@yves-rocher.fi, soittaa tai kirjoittaa. Jos kirjoitat mieluummin kirjeen, käytä kyseisen laskun asiakaspalveluosaa.

Toimitusaika
Toimitamme normaalisti 8 -12 arkipäivän sisällä. Jos jokin tuote pääsee loppumaan odotettua suuremman kysynnän takia, joudumme odottamaan uusia tuotteita tehtaalta. Tällöin paketti lähetetään vasta, kun kaikki tuotteet ovat saapuneet.

Kuljetusvakuutus
Yves Rocher vastaa mahdollisista kuljetusvaurioista varastomme ja lähimmän toimituspaikkasi välillä. Mikäli paketti saapuu perille vahingoittuneena, pyydämme huomauttamaan vahingosta välittömästi noutopaikassa. Tällöin posti ottaa paketin takaisin ja lähetämme tilalle uuden. Palauttaessasi tuotteita vastaat itse kuljetukseen liittyvistä riskeistä.


Tilaukset ulkomailta
Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen. Yves Rocher'lla on toimipisteitä eri puolilla maailmaa. Muiden maiden toimipisteiden yhteystiedot saat osoitteesta yves-rocher.com tai asiakaspalvelustamme.

Koroton maksuaika
Lisätietoa tilauslomakkeessa.

Toimituskulut
Lisätietoa tilauslomakkeessa.

Tarjousten voimassaolo
Tarjoukset ovat ainutkertaisia eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kukin tilaus toimitetaan erillisenä pakettina. Mahdolliset tarjouskohtaiset toimitusehdot syrjäyttävät tässä mainitut ehdot.

Ikäraja
Yves-rocher.fi-verkkokaupan asiakkaiden tulee olla 18 vuotta täyttäneitä.


Sävyerot
Verkkokaupassa esitellyn tuotteen ja todellisen tuotteen välillä saattaa olla pieniä sävyeroja.

Painovirheet
Pidätämme oikeuden painovirheisiin, joita tarjouksissamme saattaa esiintyä.


Osoitteenmuutokset sekä muut muutokset
Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan osoitteenmuutoksista sekä muista muutoksista meille sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme päivittää asiakastilinne tiedot ja palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Laukaisemattomat paketit
Jos et nouta pakettia, veloitamme sinulta toimitus-, palautus- ja käsittelykulut, tällä hetkellä 15€..


Paketin vaivaton noutaminen
Jotta paketin nouto olisi mahdollisimman helppoa, Yves Rocher valitsee lähimpänä kotiasi olevan toimituspisteen. Jakelupisteenä voi olla Posti tai myöhään iltaisin ja viikonloppuisin avoinna olevat kaupat ja huoltoasemat.

Onko sinulla tuotteiden tilaamista, palauttamista tai vaihtamista koskevia kysymyksiä? Haluatko lisätietoja laskustasi? Ota yhteyttä Yves Rocher'n asiakaspalveluun: kirjoita viestisi aihe sekä tarkat yhteystiedot (etunimi, sukunimi, osoite, asiakasnumero). Tiedot nopeuttavat tiedustelusi käsittelyä, jolloin saat vastauksen 5 päivän kuluessa. Palvelemme myös puhelimitse numerossa (09) 615 166.

Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–18, lauantaisin 10-14.

Vinkkejä kauneudenhoitoon
Kaipaatko ohjeita uuden tuotteesi käyttöä varten?
Ota yhteyttä kauneudenhoidon asiantuntijoihimme lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme. Saat henkilökohtaista neuvontaa ja tietoa kauneudenhoitotuotteista, jotka vastaavat parhaiten tarpeitasi. Mielipiteesi on meille tärkeä, joten otamme mielellämme vastaan myös ideoita ja ehdotuksia!

Luonto ja Yves Rocher
Yves Rocher'n tuotteisiin on saatu inspiraatiota luonnosta jo 60 vuoden ajan. Siksi luonnonsuojelu ja ympäristönäkökohdat ovat lähellä sydäntämme. Jos haluat tietää lisää Yves Rocher'n sitoumuksista, kirjoita meille!

Palautetta
Haluatko antaa palautetta? Kerro, mitä mieltä olet Yves Rocher'n sivustosta, sen sisällöstä ja rakenteesta. Mielipiteesi ja ehdotuksesi ovat meille tärkeitä – niiden avulla onnistumme entistä paremmin!