Copyright
Dansk ophavsret gælder. Materiale fra denne hjemmeside må ikke kopieres, modificeres, genudgives eller distribueres uden skriftlig tilladelse fra Yves Rocher.

Fortrydelsesret – returer
Vedlæg kundeservicedelen fra din faktura og skriv om du ønsker at bytte varen eller at få pengene tilbage.
Vælger du at få pengene tilbage, betaler vi varens pris samt ekspeditionsafgiften og fragten, som vi har debiteret dig. Hvis du har bestilt flere varer end en og ikke returnerer dem alle, betaler vi dog ikke ekspeditionsafgiften eller fragten tilbage. Dette skyldes, at ekspeditionsafgiften og fragten i de fleste tilfælde er den samme, uafhængigt af hvor mange varer du har købt.

Ved bytte eller retur står du selv for returfragt og transportrisiko. Send varen som almindelig pakke eller brev, ikke per efterkrav. Bemærk at du ikke kan bytte produkter, der er købt på internet, i vores butikker eller omvendt.

Erstatningsvare
Nogle gange bliver et produkt mere populært end forventet, hvilket kan betyde, at det bliver udsolgt. Vi sender så et lignende eller bedre produkt til samme pris. Varen sendes altid til gennemsyn sammen med en portofri returpakkeseddel, som du kan anvende, hvis du vil returnere erstatningsvaren til os.

Har vi lavet en fejl? Kontakt os straks!
Vi vil gerne have mulighed for at rette vores fejl! Er der sket fejl i forbindelse med din bestilling, er noget gået i stykker eller er der noget andet, du ikke er tilfreds med – henvend dig straks til vores kundeservice, så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Send en meddelelse via e-mail til kundeservice@yves-rocher.dk, ring eller skriv. Hvis du skriver til os, så anvend kundeservicedelen fra den gældende faktura.

Leveringstid
Vi leverer normalt dine varer indenfor 8 - 12 hverdage. Skulle efterspørgslen på et produkt blive meget større end forventet, må vi vente på nyproducerede produkter fra vores fabrikker. Vi venter i så fald med at sende pakken til alle varer er kommet.

Transportforsikring
Yves Rocher står for eventuelle transportskader mellem vores lager og dit udleveringssted. Hvis pakken er skadet ved ankomsten beder vi dig anmelde dette direkte på stedet. Postvæsenet tager pakken tilbage og vi sender en ny til dig. Ved returnering af varer til os står du selv for fragt og transportrisiko.


Ved adresserændring eller andre ændringer af personlige oplysninger
Ved adresseændring eller andre ændringer bedes du desuden kontakte kundeservice via mail eller telefon så ændringerne også opdateres på dit kundenummer.
Det gør det lettere for os at give dig god service.

Uafhentede pakker
Skulle du ikke afhente din pakke bliver du debiteret for omkostninger for fragt, returfragt og håndtering, p.t. 150,-.

Ordrer fra udlandet
Ordrer fra udlandet Vi leverer ikke til adresser udenfor Danmark (f.eks. leverer vi ikke til adresser på Grønland og Færøerne), men henviser til vores kontorer i udlandet. Gå gerne ind på yves-rocher.com eller ring til vores kundeservice, så fortæller vi i hvilke lande, vi findes.

Omkostningsfri kredit
For yderligere information, se din bestillingsseddel.

Fragt- og ekspeditionsomkostninger
For yderligere information, se din bestillingsseddel.

Tilbuddets gyldighed
Hvert tilbud er enestående og kan ikke kombineres med noget andet tilbud. Vær opmærksom på at hver ordre leveres separat. De købsvilkår, som eventuelt nævnes i forbindelse med respektive tilbud, gælder før de vilkår, som angives her.

Aldersgrænse
Tilbuddene på yves-rocher.dk gælder kun for dig, som er fyldt 18 år.

Nuanceforskelle
Mindre nuanceforskelle kan forekomme mellem de farveprøver, som vises på skærmen og de produkter, som leveres til dig.

Trykfejlsnissen
Trykfejlsnissen kan somme tider være på spil. Vi tager derfor forbehold for trykfejl i vores tilbud.

Bekvem afhentning af pakker
For at gøre det så enkelt som muligt for dig at hente din pakke, vælger Yves Rocher det udleveringssted, som ligger nærmest din bopæl. Vi leverer ikke pakker til Døgnpost, for yderligere information kontakt venligst kundeservice.

Kundeservice
Kontakt kundeservice – Har du spørgsmål, som vedrører din bestilling, retur- eller bytte af et produkt? Eller er du måske i tvivl om noget på din faktura? Kontakt Yves Rochers kundeservice: klik på Kontakt kundeservice og angiv emnet for din e-mail, samt eksakte kontaktoplysninger (fornavn, efternavn, adresse, kundenummer). Så kan vi behandle din henvendelse hurtigere og give dig et svar inden for 5 dage. Du kan også kontakte os på telefonnummer 33 33 04 70. Vores åbningstider er mandag – fredag 8-18, lørdag 9-14.

Skønhedsråd
Har du brug for råd om, hvordan du skal anvende en bestemt creme, lotion eller makeup?
Klik ovenfor på Kontakt kundeservice for kontakt med vores skønhedseksperter, som giver dig personligt svar på dit spørgsmål og information om, hvilke skønhedsprodukter, der passer bedst til dine behov. Du skal vide, at vi lytter til dig, så tøv ikke med at diskutere produktideer eller andre forslag du har!

Naturen og Yves Rocher
I mere end 60 år har naturen været inspirationskilden bag Yves Rochers skønhedsprodukter. Derfor er miljøbeskyttelse og miljøpleje vigtige hjertesager for Yves Rocher. Hvis du vil vide mere om Yves Rochers kontinuerlige engagement, klik ovenfor på Kontakt kundeservice!

Ris og ros
Har du nogle ideer eller synspunkter, som du vil fortælle om? Skriv til os! Fortæl hvad du synes om Yves Rochers hjemmeside, dets indhold og form. Dine meninger og forslag er vigtige for os – de hjælper os med at blive endnu bedre!